Se København fra luften 

København er en meget dejlig by. Det kan man forvisse sig om, blot ved at gå en tur i en af det smukke gader i Indre By. Her har H.C. Andersen gået og tænkt på sine eventyr. Gamle konger har været her og historiens vingesus blæser ud af hver en sprække i det gamle murværk. Jo, København er en af verdens dejligste byer. Men har du nogensinde set København i fugleperspektiv? 

Hos helikopterture.dk arrangeres helikoptertur København for alle, som er interesserede. Det er en fantastisk vinkel at se den gamle by fra. Og også den nye. Se for eksempel Ørestaden fra oven, med alt det nye innovative byggeri. Det er magisk og bevægende at flyve lavt hen over alle byens kvarterer og se det hele oppe fra. Der er views man aldrig glemmer på sådan en flyvetur. Et minde, der virkelig værd at have med hjem fra turen. 

Højt til vejrs i København 

At tage turen hen over Kongens Nytorv i helikopter er en oplevelse af de helt store. Og så videre, hen over Nyhavn og ud over havneløbet, med alle de flotte skibe og nyopførte bygninger. København er virkelig smuk, også fra luften. Der er ikke noget, der kan sammenlignes med en helikoptertur over nordens smukkeste hovedstad.  

Se de skønne kanaler og Christiansborg fra luften, og Rådhuspladsen med alle sine ikoniske bygninger med deres smukke tårne og spir. Og glem ikke kameraet. Der er virkelig mange gode billeder at hente på sådan en helikoptertur over København. Fotominder, som du vil se igen og igen, når du er vel nede på jorden igen. 

Prisen er til at overskue 

Du kan komme op at flyve over København til priser fra 695,- Glæd dig til turen, for det er ikke hver dag man kommer sådan op at flyve. Også mentalt.