Kreative projekter du kan prøve hvis du elsker krea

Er du typen der elsker at være kreativ og udforske nye spændende projekter? Hvis du er, så er du helt sikkert altid frisk på at prøve noget nyt, og du leder sikkert altid efter nye ting som du kan mestre.

 

Er du et kreativt geni, som kan trylle de sjoveste, smukkeste og mest kreative produkter frem med dine fingre? Eller elsker du måske bare at være kreativ, uanset hvordan resultatet ser ud? Få gode idéer til sjove projekter du kan gå i gang med som du måske ikke har prøvet før.

 

Det fede ved at udfolde sig kreativt, er at der inden for kreativitetens verden ikke er nogle regler. Alle er frie til at gøre præcis hvad de vil, og der er intet der er rigtigt eller forkert. Desuden kan man snildt mikse flere forskellige materialer og der er ingen grænser for hvad der kan skabes når man lader fantasien flyde frit. Pop det bedste musik i ørene med dine Sudio høretelefoner, og fordyb dig i den magiske verden af kreativitet.

 

Lav selv smykker

Noget som de seneste par år er blevet rigtig populært, er smykker som er hjemmelavet. Hvis du godt kan lide at fifle med små ting, og skabe smukke sammensætninger kan du gå i gang med at lave dine egne smykker. Et godt redskab til dette er en bidetang og så selvfølgelig de remedier som skal til for at lave smykker.

 

Perler i lange baner

Kan du huske dengang du var lille og du lavede perleplader? Der findes faktisk en hel krea-verden af perleentusiaster, som laver smukke, store og svære motiver med de små perler vi kender fra da vi var børn. Et sjovt projekt at udforske hvis du har en god portion tålmodighed.

 

Keramik

Hvis du ikke allerede elsker fornemmelsen af fugtigt ler mellem dine fingre, så går du glip af noget. Keramik og lerets verden er endeløs. Fordyb dig i smukke skulpturer og lad leret komme til live i hænderne på dig.