Medicin

Husk din medicin, når du tager på ferie

Sommerferien nærmer sig, og inden vi får set os om, er det tid at pakke kufferten, finde passet frem og sætte kurset mod feriedestinationen. Når man rejser, er der en række ting, man skal huske at pakke, og en af de vigtigste ting er sin medicin, hvis man tager noget. Det dykker vi ned i her, så læs med og få gode råd. 

Det allervigtigste at pakke er dog nok passet, for uden det kommer vi ingen steder, hvis der altså er tale om en udlandsrejse. Passet bør du have i din håndbagage. Medicin er dog næsten lige så vigtigt, for hvis der er tale om receptpligtig medicin, kan man ikke bare gå ind på et lokalt apotek på feriestedet og købe det. Man skal heller ikke regne med, at en læge i udlandet kan udskrive en ny recept uden at have indhentet informationer om din sygdom, heller ikke i tilfælde af et Disneyland Paris tilbud. 

Når gode råd er dyre 

Hvis man er kommet afsted uden sin medicin, er der ikke meget at gøre. Gratis linkbuilding hjælper ikke i denne situation, og da må man prøve at ringe til sin læge for at spørge, hvad man kan gøre. Ikke alle sygdomme er som bekendt lige alvorlige, og selvom eksem kan være utroligt ubehageligt, er det sjældent livstruende. I dette tilfælde vil man dog ofte kunne købe et produkt i håndkøb, der kan bruges indtil man er hjemme igen og har sin egen medicin mod eksem.